Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Sondre Lerche (solo)

5. august,kl 20:00 - 22:00

Sondre Lerche var 17 år første gang han spilt på Gamle Ormelet!Han har siden 2001 vœrt en av landets mest fremgangsrike og kreative artister og låtskrivere. Hans debutalbum “Faces Down” mottok Spellemannprisen for Årets Nykommer i 2002, og ble i tillegg kåret til et av årets beste utgivelser av amerikanske Rolling Stone Magazine.

Med sin tiende plate, dobbeltalbumet “Avatars Of Love”, nådde Lerche i 2022 en ny kunstnerisk og karrieremessig topp. Albumet ble av anmeldere beskrevet som et «et av tidenes beste norske album» og «på høyde med de aller største», og Sondre Lerche stod øverst på plakaten til Øyafestivalen og flere andre festivaler.

Etter hektiske turneer i Europa og Nord-Amerika, og flere av landets største sommerfestivaler, gjør Sondre Lerche bare noen få eksklusive opptredener i 2023, i kjølvannet av 2022s aller mest elskede, ambisiøse og kritikerroste album, «Avatars Of Love»

Sondre Lerche er en av Norges beste liveartister og det er med stor glede vi kan ønske velkommen til solokonsert med ham på Gamle Ormelet!

 

Trykk her for kjøp av billetter

Detaljer

Dato:
5. august,
Tid
20:00 - 22:00

Sted

Gamle Ormelet
Fagerheimvein 58
Tjøme, 3145 Norge
+ Google-kart
Telefon:
90520064
Hjemmeside:
www.gamleormelet.no