Laster Hendelser

« All Hendelser

Julie Støp Husby – «Lev Sjøl»

13. juli,kl 21:00

kr380

Hendelse Navigasjon

Julie Støp Husby er utdannet ved Högskolan för scen och musik (tidl. Teaterhögskolan) i Göteborg og ved Bårdar Akademiet i Oslo.

Siden eksamen i 2013 har hun jobbet frilans som sanger og skuespiller, blant annet med Torshovgruppa Musikklab på Nationaltheatret, ved Riksteatret, Trøndelag Teater og seinest Oslo Nye Teater – der hun alternerte i hovedrollen som Hanna Glawari i Den Glade Enke.

I 2017 hadde Julie premiere på sin egen konsertforestilling Lev sjøl – en guide til livet med Joni Mitchell og Jan Eggum. Hun er også virksom som skribent.

Alle mennesker har to grunnleggende, basale ting felles: vi blir alle født, og vi skal alle dø. Midt i mellom de to punktene utspiller livet seg, og det er nettopp dét store rommet Julie Støp Husby synes er så abnormt skummelt. Hun er kanskje unaturlig redd for det meste, i hvert fall for det de fleste mennesker tilsynelatende finner helt naturlig. Eller er vi alle egentlig like redde?

I konsertforestillingen Lev sjøl – En guide til livet med Joni Mitchell og Jan Eggum prøver skuespiller og sanger Julie Støp Husby med humor, alvor og selvutlevering å nærme seg de store spørsmålene i livet, ved hjelp av to av vår tids kanskje største visekunstnere, Jan Eggum og Joni Mitchell. Kan disse gi oss noen svar, og hva har de til felles?

Lev sjøl hadde premiere på Oslo Nye Teaterkjelleren i mars 2017 og fikk så god mottagelse at det ble spilt ekstraforestillinger i august samme år. Forestillingen har også blitt booket til private arrangementer, samt blitt spilt i kortere versjoner på diverse eventer i Oslo, Vestfold og omegn. Julie Støp Husby har skrevet manus og Simon Revholt har skrevet de musikalske arrangementene – der man har flyttet de kjente låtene over i et felles stilmessig landskap og gitt dem ny, musikalsk drakt. Bandet består, i tillegg til Revholt (piano), av Jo Fougner Skaansar (bass) og Morten Michelsen (blås).

Detaljer

Dato:
13. juli,
Tid
21:00
Kostnad:
kr380

Billetter

146 available
Julie Støp Husby "Lev Sjøl"kr 380Kjøpte billetter refunderes ikke. Begrenset antall sitteplasser.

Please fill in all required fields