Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

«Likevel er du her» – en poesikonsert med Anne Lande og Per Husby

15. august,kl 19:00 - 20:00

kr390

Anne Lande og Per Husby har i mange år samarbeidet som låtskriverteam og reist rundt i store deler av lander med sine særegne poesikonserter. De rendyrker det nære samspillet mellom tekst og musikk, der ordet står i sentrum for det musikalske uttrykket.

Konserten vil presentere et knippe nye sanger skrevet av duoen og by på smaksprøver fra deres album «Likevel er du her» som vil lanseres i løpet av  året, samt litt sensommerstoff.

For at vi skal kunne gjennomføre arrangementene på tryggest mulig måte, ber vi deg gå igjennom disse punktene før du drar på konsert:

  • Dersom du kjenner symptomer, hold deg hjemme.
  • Det er lagt opp til minimum 1 meters avstand mellom hver gruppe.
  • Husk å ha med billett og gyldig legitimasjon.
  • Henvend deg til vertene våre dersom du føler deg uvel.
  • Ikke ha med medbrakt drikke.

Vi lover en helt spesielt stemning, og en fin konsertopplevelse i trygge omgivelser.

Kjøpsbetingelser

  • Billetten din er personlig, og kan ikke overdras av andre.
  • Kjøper du billett til flere er det viktig at du vet hvem som benytter billettene, dette for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet.
  • Kontaktinformasjon blir lagret i 10 dager etter konsert grunnet smittesporing. Informasjonen vil ikke viderebringes med unntak av ved eventuell smittesporing.

* Myndighetene har pålagt alle å holde seg hjemme om man har sykdomssymptomer, dette gjelder i aller høyeste grad om du skal besøke en konsert. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter som ikke blir brukt grunnet sykdom.

Detaljer

Dato:
15. august,
Tid
19:00 - 20:00
Kostnad:
kr390

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
"Likevel er du her" - en poesikonsert med Anne Lande og Per Husby
Kjøpte billetter refunderes ikke Ingen værforbehold
kr 390
179 available