Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Balkongkonsert med Marika Enstad og Vidar Løvstad – Havet til venster!

8. august,kl 19:00 - 20:00

kr420

Fra mørke understrømmer til lett sommerbris! Bli med når Marika Enstad byr på en fantastisk musikalsk aften på balkongen på Gamle Ormelet!

Enstad tolker sine forbilder, som blant annet Tom Waits, Cornelis Vreeswijk, Police, Anne Grethe Preus, Lars Lillo-Stenberg, Leonard Cohen og Elvis! Med seg på gitar har hun Vidar Løvstad.

Mange av sangene er tatt med fra forestillingen «Det blåser skarpt fra endeløse sletter» som ble spilt på Nationaltheatret i mai 2020 med musikerne Peder Varkøy og Jon Rørmark. Da var det de mørke rommene som ble utforsket. Nå er det sensommer med nye og gamle sår etter en annerledes tid. Sangene er personlige tolkninger av forbilder som  M. Zetterlund, T. Waits, H. Williams, C. Isaac, L. Choen, N. Simone, S. Sundström mfl.

Hun er dronningen av kabareter og kjent fra det balkan inspirerte glam slam-bandet Fluffers – som opptrer med særdeles høy glitterføring. Marika Enstad har jobbet ved Nationatheatret de siste 7 årene, har medvirket i en rekke oppsetninger der bla.Livet er en liten dings/deLillos. Er kjent fra Tv med Himmelblå og Presten, for å nevne noe.      Har gjort en rekke kabareter opp gjennom årene. Tolket Weil, Brecht, Zetterlund, Dietrich, ulike norske slagere etc.
Dette er en tribute til hjerner alene, feeling good, vindarna, kärleken, det mørke vannet, morilden, døden, minner, ensomheten, gator av guld – en salsa for livet!
Se deg aldri tilbake! Velkommen!
For at vi skal kunne gjennomføre arrangementene på tryggest mulig måte, ber vi deg gå igjennom disse punktene før du drar på konsert:
  • Dersom du kjenner symptomer, hold deg hjemme.
  • Det er lagt opp til minimum 1 meters avstand mellom hver gruppe.
  • Husk å ha med billett og gyldig legitimasjon.
  • Henvend deg til vertene våre dersom du føler deg uvel.
  • Ikke ha med medbrakt drikke.

Vi lover en helt spesielt stemning, og en fin konsertopplevelse i trygge omgivelser. Vi kjører konsertene uten værforbehold. Ta med sitteunderlag!

Kjøpsbetingelser

  • Billetten din er personlig, og kan ikke overdras av andre.
  • Kjøper du billett til flere er det viktig at du vet hvem som benytter billettene, dette for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet.
  • Ved å kjøpe billett samtykker du til at kontaktinformasjonen din lagres i inntil seks måneder. Informasjonen vil ikke viderebringes med unntak av ved eventuell smittesporing.
  • Volum er også en del av myndighetenes reguleringer, så man ikke må lene seg inntil hverandre for å prate sammen, derfor vil sommerens konserter spilles på et lavere volum enn hva som er vanlig.

* Myndighetene har pålagt alle å holde seg hjemme om man har sykdomssymptomer, dette gjelder i aller høyeste grad om du skal besøke en konsert. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter som ikke blir brukt grunnet sykdom.

Detaljer

Dato:
8. august,
Tid
19:00 - 20:00
Kostnad:
kr420

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Marika Enstad
Kjøpte billetter refunderes ikke Ingen værforbehold
kr 420
173 available