Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Sensommer

11. august, kl 19:30

| 370kr

I august 2017 setter et drømmelag av kunstnere opp en unik forestilling på Tjøme i Vestfold. Gamle Ormelet feirer 25 år som kulturscene og «Sensommer» er vår jubileumsforestilling.Hvis været tillater det vil forestillingen foregå på Gamle Ormelets utescene – «Mamelukka».

8 anerkjente kunstnere har gått sammen for å utvikle denne spesielle forestillingen: Johannes Joner, Morten Lorentzen, Knut Reiersrud, Espen Beranek Holm, Claudia Scott, Torbjørn Morvik og Tor Arne Moen. Alle fremragende i sin disiplin, og sammen utgjør de et eksepsjonelt kvalitetssikkert lag.

«Sensommer» er en musikalsk scenefortelling om en sommerforelskelse. To mennesker treffer hverandre igjen sent i livet. Hun har vært der og drevet sommerpensjonatet sitt hele tiden, mens han nå har blitt uhelbredelig syk og vender tilbake for å gjenoppsøke sin barndoms landsted en siste gang. De hadde en sommerflørt den gangen de var unge, og nå oppdager de hverandre igjen og blir hjelpeløst fortapt i hverandre. Både kjærligheten og varmen tar alle kreftene fra dem i en intens og febril sommer. Til slutt er det august og oppbrudd og høst i luften.

I «Sensommer» flyter årstider og det menneskelige liv sammen i en dypere helhet. Sol, sjø, svaberg, lidenskap og vemodet ved at alt er forgjengelig, ikke minst den norske sommeren… 
Les mer om forestillingen her:

Details

Date:
11. august,
Time:
19:30
Cost:
370kr
Aldersgrense:
Tillatt for alle