Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Sensommer

19. august, kl 19:30

| 370kr

Event Navigation

I august 2017 setter et drømmelag av kunstnere opp en unik forestilling på Tjøme i Vestfold. Gamle Ormelet feirer 25 år som kulturscene og «Sensommer» er deres jubileumsforestilling. Ved å integrere musikk, teater, film og billedkunst skal «Sensommer» gjenspeile variasjonen av kulturuttrykk og assosiasjonene om et norsk sommerparadis, som dette stedet representerer. Det er fare for regnbyger, og vi vil derfor vise forestillingen innendørs.

8 anerkjente kunstnere har gått sammen for å utvikle denne spesielle forestillingen: Johannes Joner, Morten Lorentzen, Knut Reiersrud, Espen Beranek Holm, Claudia Scott, Torbjørn Morvik og Tor Arne Moen. Alle fremragende i sin disiplin, og sammen utgjør de et eksepsjonelt kvalitetssikkert lag.

«Sensommer» er en musikalsk scenefortelling om en sommerforelskelse. To mennesker treffer hverandre igjen sent i livet. Hun har vært der og drevet sommerpensjonatet sitt hele tiden, mens han nå har blitt uhelbredelig syk og vender tilbake for å gjenoppsøke sin barndoms landsted en siste gang. De hadde en sommerflørt den gangen de var unge, og nå oppdager de hverandre igjen og blir hjelpeløst fortapt i hverandre. Både kjærligheten og varmen tar alle kreftene fra dem i en intens og febril sommer. Til slutt er det august og oppbrudd og høst i luften.

I «Sensommer» flyter årstider og det menneskelige liv sammen i en dypere helhet. Sol, sjø, svaberg, lidenskap og vemodet ved at alt er forgjengelig, ikke minst den norske sommeren…

Les mer om forestillingen her:

 

Details

Date:
19. august,
Time:
19:30
Cost:
370kr
Aldersgrense:
Tillatt for alle